Testimoni T-Shirt Printing Ampang

Salam, Alhamdulillah siap printing t-shirt family day Aida Osman. Tak silap saya tempahan t-shirt adalah dalam 30 helai.

Lepas siap puan Aida ni minta tempoh sikit sebab sibuk katanya so dia ambil lewat sikit dalam seminggu. Design simple je kali ni untuk t-shirt family day.

Lepas lebih kurang seminggu tak silap saya suami dia yang datang ambil saya pun dah tak berapa ingat.

 

T-shirt printing

T-shirt printing

T-shirt printing

 

Alhamdulillah dorang semua happy dengan kualiti tshirt. Lembut dan sedap pakai katanya. Kami menggunakan t shirt cotton 100% 160gsm.

Sejujurnya hampir 90% customer kami gunakan tshirt ini dan setakat ni kami tak menerima apa-apa aduan lagi tentang t-shirt ni. :)

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *