tshirt printing ampang

T-shirt Printing CMYK Konvoi Siap

Alhamdulillah rezeki Allah. Kali ni dapat lagi job¬†tshirt printing guna teknik CMYK. Best sebenarnya buat CMYK ni. Proses campur-campur warna tu yang buat syok tu. Bermula dengan warna putih, biru, merah, kuning dan akhir sekali warna hitam. Hasil dari gabungan 5 warna ni lah yang akan menghasilkan design yang sama macam customer nak. Tapi sebenarnya […]

T-Shirt Family Day Siap

Alhamdulillah rezeki kali ni. Siap printing t-shirt family day dialisis unit. Tak silap dalam 60 helai lebih admin pun dah tak ingat. Design kali ni agak simple je printing 2 warna depan dan belakang. Design pun dah siap dalam vector format disedikan oleh customer.¬†Jadi tempoh siap pun cepat la sebab kami boleh terus buat blok […]