tshirt-printing-murah-2

Promosi Tshirt Printing Murah Dah Nak Habis Dah

    Salam semua, untuk pengetahuan anda promosi untuk t-shirt printing murah kami hampir ke penghujungnya atau kami gelarkan promosi Year End Sales 2016. Alhamdulillah sambutan sungguh menggalakkan kami terima dari pelanggan. Bila tiba hujung-hujung promosi ni lagilah banyak pertanyaan melalui whatsapp/ PM di Facebook dan call yang kami terima. Semuanya tak nak terlepas promosi […]

Bagaimana Promosi Bisnes T-shirt Printing Malaysia di Facebook Profile

Assalamua’laikum Zaman sekarang kalau kita sebut sahaja bisnes online pasti anda akan terfikir Facebook. Ini kerana Facabook amat mudah digunakan tak kira dari budak sekolah hingga ke dewasa. Tak terkecuali bisnes t-shirt printing.┬áDengan menggunakan Facebook anda boleh dapatkan ramai pelanggan tanpa mengeluarkan sebarang kos.   3 Langkah Untuk Mula Promosi Bisnes T-shirt Printing di Facebook […]

Bisnes T-shirt Printing Malaysia Tanpa Modal

Assalamua’laikum Alhamdulillah ramai yang dah mula┬áminat berniaga t-shirt printing. Bisnes t-shirt printing ini sebenarnya sangat mudah dan margin keuntungannya sangat besar jika kena caranya. Permintaannya juga sangat tinggi saban tahun malah bermula tahun 2013, banyak betul brand-brand t-shirt indie keluar macam cendawan tumbuh selepas hujan. Jadi ini adalah peluang bagi anda yang berminat untuk mulakan […]

Custom Made Siap | T-Shirt Printing Murah

  Alhamdulillah siap custom made untuk pelanggan di kamunting Perak. Start dari deal berkenaan design, deposit sampailah baju siap kami langsung tak bersua muka. Mudah betul dengan adanya kemudahan internet. Siap baju kami terus pos laju ikut alamat yang pelanggan berikan InsyAllah semuanya selamat masuk ni entah yang keberapa kami tak jumpa pun pelanggan, semua […]