t-shirt-printing-ampang

Kilang T shirt Printing Kami Di Ampang Sedia Menerima Tempahan Printing Nombor

Salam, untuk makluman tuan puan kilang t shirt printing kami di Ampang sedia menerima tempahan printing nombor berlainan setiap baju. Sekarang ni budak-budak sekolah kerap buat t-shirt sekolah. T-shirt kelas, tshirt reunion dan bermacam lagi. Jadi permintaan printing nombor kat baju semakin mendapat sambutan. Kami ada bermacam jenis nombor yang boleh pilih ikut pilihan anda. Selain itu […]

tshirt printing ampang

T-shirt Printing CMYK Konvoi Siap

Alhamdulillah rezeki Allah. Kali ni dapat lagi job tshirt printing guna teknik CMYK. Best sebenarnya buat CMYK ni. Proses campur-campur warna tu yang buat syok tu. Bermula dengan warna putih, biru, merah, kuning dan akhir sekali warna hitam. Hasil dari gabungan 5 warna ni lah yang akan menghasilkan design yang sama macam customer nak. Tapi sebenarnya […]

T-Shirt Family Day Siap

Alhamdulillah rezeki kali ni. Siap printing t-shirt family day dialisis unit. Tak silap dalam 60 helai lebih admin pun dah tak ingat. Design kali ni agak simple je printing 2 warna depan dan belakang. Design pun dah siap dalam vector format disedikan oleh customer. Jadi tempoh siap pun cepat la sebab kami boleh terus buat blok […]

Servis T-shirt Printing Ampang – FREE Pos ke Semenanjung

Salam semua.  Saya ada berita gembira untuk anda. Bos dah setuju untuk berikan servis FREE pos ke semenanjung untuk pelanggan semua. Tujuannya adalah untuk kami tambah nilai pada setiap tempahan yang anda buat. Tanpa anda siapalah kami kan. Sebenarnya banyak lagi cadangan yang dah diutarakan, tapi buat masa ni promosi FREE pos ni adalah yang […]