T-shirt Rewang Siap Printing

Job ni sebenarnya dah lama akhir tahun lepas dalam bulan 10 tak silap. Tapi saya lupa nak upload. Ni pun teringat sebab ada lagi sorang customer minat dengan design ni jadi bila teringat terus upload.   T-shirt yang saya maksudkan adalah t-shirt warna purple tu. Selain tu saya ada beberapa lagi koleksi design untuk t-shirt […]

Bagaimana Promosi Bisnes T-shirt Printing Malaysia di Facebook Profile

Assalamua’laikum Zaman sekarang kalau kita sebut sahaja bisnes online pasti anda akan terfikir Facebook. Ini kerana Facabook amat mudah digunakan tak kira dari budak sekolah hingga ke dewasa. Tak terkecuali bisnes t-shirt printing.┬áDengan menggunakan Facebook anda boleh dapatkan ramai pelanggan tanpa mengeluarkan sebarang kos.   3 Langkah Untuk Mula Promosi Bisnes T-shirt Printing di Facebook […]