Tshirt printing murah

Siap Printing Baju & Seluar Customade

  Alhamdulillah on the way nak siapkan tshirt & seluar customade untuk salah sebuah sekolah di KL. Customer ni dah deal lama dengan kami dalam 2-3 minggu tak silap. Alhaldulillah akhirnya jadi juga nak buat. Baju & seluar ni adalah untuk rumah sukan & unit beruniform KRS. Total tempahan adalah sebanyak 188 helai setiap set. […]

tshirt-printing-murah-2

Promosi Tshirt Printing Murah Dah Nak Habis Dah

    Salam semua, untuk pengetahuan anda promosi untuk t-shirt printing murah kami hampir ke penghujungnya atau kami gelarkan promosi Year End Sales 2016. Alhamdulillah sambutan sungguh menggalakkan kami terima dari pelanggan. Bila tiba hujung-hujung promosi ni lagilah banyak pertanyaan melalui whatsapp/ PM di Facebook dan call yang kami terima. Semuanya tak nak terlepas promosi […]

tshirt printing ampang

Nak Printing T shirt Murah ?

Nak Printing T shirt Murah? Alhamdulillah anda berada di tempat yang betul. Baru je siap printing baju family day untuk 30 helai. So berbalik pada soalan nak printing t shirt murah? Macam mana nak dapat printing baju murah ye? Sebenarnya harga printing tshirt ni takde yang fix. Harga bergantung pada design dan kuantiti. Setiap harga […]

Cara dapatkan harga t-shirt printing murah

  Macam mana nak tahu harga bila anda nak tempah t-shirt? Sebenarnya tiada istilah ‘standard price’ ‘anggaran harga’ atau sebagainya bila nak printing baju ni. Harga t-shirt printing di Malaysia ni bergantung pada beberapa faktor utama.¬†Agak sukar bila ada pelanggan yang call atau whatsapp tiba-tiba tanya berapa harga untuk tempah t-shirt? Bukan saya tak nak […]

Bagaimana Promosi Bisnes T-shirt Printing Malaysia di Facebook Profile

Assalamua’laikum Zaman sekarang kalau kita sebut sahaja bisnes online pasti anda akan terfikir Facebook. Ini kerana Facabook amat mudah digunakan tak kira dari budak sekolah hingga ke dewasa. Tak terkecuali bisnes t-shirt printing.¬†Dengan menggunakan Facebook anda boleh dapatkan ramai pelanggan tanpa mengeluarkan sebarang kos.   3 Langkah Untuk Mula Promosi Bisnes T-shirt Printing di Facebook […]