tshirt-printing-ampang

Siap Printing T Shirt 50 helai

Salam, Alhamdulillah rezeki. Siap printing tshirt 50 helai 1 warna. Ni customer lama tak silap admin last order design sama tahun lepas. Time tu kami ada buat promosi free delivery. Kedai customer ni buat servis balon. So pada event yang nak gantung balon ke buat gerbang guna balon ke memang sesuai la dengan kepakaran customer […]

Printing T-shirt 50 Helai Siap

Alhamdulillah rezeki minggu ni. Siap printing t-shirt 50 helai design kering dari customer. Simple design 1 colour printing je. Mula-mula dapat design ni agak risau juga kalau customer takde vector fomat masak gak nak trace semula design ni. Sebab design agak details dengan kerawang, lengkok-lengkok keris lagi kalau nak trace semula agak tinggi kos. Tapi […]

Printing T-shirt Forex Bootcamp 120 Helai

Alhamdulillah siap job printing t-shirt untuk Persatuan Usahawan Internet Malaysia (PUIM). T-shirt untuk Forex Bootcamp 2015. Tak silap saya ini kali ke-2 PUIM tempah t-shirt dengan kami Alhamdulillah dapat positif feedback dari mereka. Job kali ni agak urgent saya hanya ada masa dalam 4 hari je untuk siapkan 120 helai ni. Sebenarnya untuk siapkan 120 […]

Siap Printing T-shirt Family Day RM10.90

Alhamdulillah rezeki masuk tak putus. Kali ni saya siapkan t-shirt printing untuk family day lagi dan lagi hehe. Tempahan kali ni sebanyak 52 helai. Memandangkan masih dalam harga promosi harga kami beri adalah Rm10.90 untuk sehelai untuk 2 warna printing.       Alhamdulillah customer berpuas hati. Dependekkan cerita customer dah ambil pun dah baju. […]