Tshirt printing murah

Siap Printing Baju & Seluar Customade

  Alhamdulillah on the way nak siapkan tshirt & seluar customade untuk salah sebuah sekolah di KL. Customer ni dah deal lama dengan kami dalam 2-3 minggu tak silap. Alhaldulillah akhirnya jadi juga nak buat. Baju & seluar ni adalah untuk rumah sukan & unit beruniform KRS. Total tempahan adalah sebanyak 188 helai setiap set. […]

tshirt printing ampang

T-shirt Printing CMYK Konvoi Siap

Alhamdulillah rezeki Allah. Kali ni dapat lagi job tshirt printing guna teknik CMYK. Best sebenarnya buat CMYK ni. Proses campur-campur warna tu yang buat syok tu. Bermula dengan warna putih, biru, merah, kuning dan akhir sekali warna hitam. Hasil dari gabungan 5 warna ni lah yang akan menghasilkan design yang sama macam customer nak. Tapi sebenarnya […]

Fahaman salah tentang mulakan bisnes printing baju

Walaupun namanya bisnes printing baju tapi tak semestinya anda perlu ada kilang printing sendiri baru boleh mulakan bisnes. Ini adalah fahaman yang salah. Kalau anda perhatikan pasaraya besar yang banyak ada di negara kita kebanyakannya tidak langsung mengeluarkan produk mereka sendiri. Tapi meraka tetap berjaya dan mempunyai banyak cawangan diseluruh negara. Logik kan ?     […]

Bagaimana Promosi Bisnes T-shirt Printing Malaysia di Facebook Profile

Assalamua’laikum Zaman sekarang kalau kita sebut sahaja bisnes online pasti anda akan terfikir Facebook. Ini kerana Facabook amat mudah digunakan tak kira dari budak sekolah hingga ke dewasa. Tak terkecuali bisnes t-shirt printing. Dengan menggunakan Facebook anda boleh dapatkan ramai pelanggan tanpa mengeluarkan sebarang kos.   3 Langkah Untuk Mula Promosi Bisnes T-shirt Printing di Facebook […]