T-Shirt Family Day Siap

Alhamdulillah rezeki kali ni. Siap printing t-shirt family day dialisis unit. Tak silap dalam 60 helai lebih admin pun dah tak ingat.

Design kali ni agak simple je printing 2 warna depan dan belakang. Design pun dah siap dalam vector format disedikan oleh customer. Jadi tempoh siap pun cepat la sebab kami boleh terus buat blok dan jalan printing.

So ni saya belanje sikit gambar t-shirt dalam proses printing.

t-shirt-printing-ampang

 

Kalau diperhatikan dalam gambar tu ada tulis ‘FAMILY DAY DIALISIS UNI’ sebenarnya ‘UNIT’. Atas kesilapan yang tak disengajakan mungkin designer kami tak perasan kot, biasalah manusia sering lakukan kesilapan. Hehe.

Nasib baik customer perasan dan kami cepat-cepat adjust. Alhamdulillah semuanya ok lepas adjustment dibuat. :)

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *