Siap Printing T Shirt 50 helai

Salam, Alhamdulillah rezeki. Siap printing tshirt 50 helai 1 warna. Ni customer lama tak silap admin last order design sama tahun lepas.

Time tu kami ada buat promosi free delivery. Kedai customer ni buat servis balon. So pada event yang nak gantung balon ke buat gerbang guna balon ke memang sesuai la dengan kepakaran customer ni.

T-shirt yang ditempah adalah untuk kegunaan staf mereka. Job agak urgent nak siap dalam 3,4 hari nasib baik sempat. Mengenangkan ni customer lama kan jadi tak syok lak nak tolak job. Proceed je la hehe.

Jom admin belanja sekeping gambar tshirt dorang ni. Salam hormat. :)

tshirt-printing-ampang

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *