Promosi Tshirt Printing Murah Dah Nak Habis Dah

tshirt-printing-murah-2

 

 

Salam semua, untuk pengetahuan anda promosi untuk t-shirt printing murah kami hampir ke penghujungnya atau kami gelarkan promosi Year End Sales 2016.

Alhamdulillah sambutan sungguh menggalakkan kami terima dari pelanggan. Bila tiba hujung-hujung promosi ni lagilah banyak pertanyaan melalui whatsapp/ PM di Facebook dan call yang kami terima. Semuanya tak nak terlepas promosi printing murah dari kami.

Tahniah pada yang dah grab offer kami ni. Kebanyakkannya adalah pelanggan yang nak buat kenduri kahwin. Kami terima pelanggan dari seluruh Malaysia ramai betul yang nak kahwin ye hehe. Pada yang tak dapat nak collect kat kedai di Ampang Waterfront tu jangan risau kami juga boleh pos terus ke tempat anda.

Pada yang berminat jangan lepaskan peluang sementara promo t shirt printing murah kami lagi berlangsung. Promo ni akan tamat pada 31 Disember 2016. Kalau anda nak guna tshirt lambat lagi pun takpe, just confirm dulu job dengan kami untuk dapatkan harga istimewa YES 2016. Ok chow!

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *