Printing Baju Halftone Putih

Alhamduillah siap printing baju halftone untuk majlis hari jadi adik Muhammad Anas Aqill. Design kali ni saya buat halftone dari gambar sebenar.

Mengikut bajet customer, lepas berbincang saya buat keputusan untuk just buat 1 warna printing tapi buat halftone warna putih so nampak la gambar adik ni walaupun 1 warna je kan.

Berikut merupakan gambar sebenar adik ni.

 

printing baju

 

Mak adik ni (customer saya la tu) request untuk letakkan nama dia sekali. Jadi saya letakkan kat bawah gambar dia.

Inilah hasilnya printing halftone 1 warna. Maaf gambar agak blur sikit tapi overall boleh nampak jelas idea yang saya cuba terangkan pada anda kan?

Jadi pada anda yang nak printing gambar (banyak warna) dan bajet agak rendah boleh buat printing halftone je. Anda tetap akan dapat printing gambar yang anda nak dengan gunakan 1 warna sahaja.

Gambar dapat, duit pun jimat.

 

T-shirt printing malaysia

 

Printing baju

 

 


 

Nak printing baju ?

Kami menawarkan servis printing baju berkualiti dengan harga yang berpatutan di sekitar Ampang. Pada yang berada di luar lembah klang jangan risau kami juga tawarkan FREE POS ke semenanjung Malaysia (TERHAD).

Sila hubungi no dibawah untuk sebarang pertanyaan :

Phone : 011-25570746 (whatsapp/ telegram untuk respon segera)

Email : tshirtchef@gmail.com (respon dalam 24jam)

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *