tshirt-printing-ampang

Siap Printing T Shirt 50 helai

Salam, Alhamdulillah rezeki. Siap printing tshirt 50 helai 1 warna. Ni customer lama tak silap admin last order design sama tahun lepas. Time tu kami ada buat promosi free delivery. Kedai customer ni buat servis balon. So pada event yang nak gantung balon ke buat gerbang guna balon ke memang sesuai la dengan kepakaran customer […]

tshirt printing ampang

T-shirt Printing CMYK Konvoi Siap

Alhamdulillah rezeki Allah. Kali ni dapat lagi job¬†tshirt printing guna teknik CMYK. Best sebenarnya buat CMYK ni. Proses campur-campur warna tu yang buat syok tu. Bermula dengan warna putih, biru, merah, kuning dan akhir sekali warna hitam. Hasil dari gabungan 5 warna ni lah yang akan menghasilkan design yang sama macam customer nak. Tapi sebenarnya […]

T-Shirt Family Day Siap

Alhamdulillah rezeki kali ni. Siap printing t-shirt family day dialisis unit. Tak silap dalam 60 helai lebih admin pun dah tak ingat. Design kali ni agak simple je printing 2 warna depan dan belakang. Design pun dah siap dalam vector format disedikan oleh customer.¬†Jadi tempoh siap pun cepat la sebab kami boleh terus buat blok […]

Printing T-shirt 50 Helai Siap

Alhamdulillah rezeki minggu ni. Siap printing t-shirt 50 helai design kering dari customer. Simple design 1 colour printing je. Mula-mula dapat design ni agak risau juga kalau customer takde vector fomat masak gak nak trace semula design ni. Sebab design agak details dengan kerawang, lengkok-lengkok keris lagi kalau nak trace semula agak tinggi kos. Tapi […]