Nak Printing Baju ? Jom Layan Proses Pinting T-Shirt

T-shirt-printing-malaysia

 

 

Alhamdulillah siap printing baju crew Sifu FB Ads untuk seminar chapter F. Semuanya 100 helai untuk crew dan 600 helai untuk peserta. Cuma baju untuk peserta saya belum dapat saiz lagi so proceed untuk crew dulu.

Best layan baju untuk Sifu FB Ads ni sebab sekali buat tempahan memang banyak. Kadang-kadang 1000 helai sekali gus bergantung pada kehadiran peserta seminar mereka.

Pasal harga tu boleh nego lagi pun saya dah lama kenal dengan owner tuan Jamal tu. So boleh bagi harga kawan-kawan lah kan. :)

Sedikit info tentang seminar InsyAllah seminar terbaru chapter F akan berlangsung bulan Februari kalau tak silap. Pada sesiapa yang nak belajar marketing online tu boleh lah daftar ke seminar mereka disini.

Sekian :)

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *