Siap T-shirt Printing Urgent 38 Helai

Assalamua’laikum. Alhamdulillah semalam siap printing t shirt ni dan tengah hari tadi dah selamat serahkan pada owner baju. Boleh dikatakan urgent job juga bermula dari confirm order dan deposit sampai siap dan ambil baju semuanya berlaku dalam masa 3 hari. Tempahan adalah sebanyak 38 helai. Adik ni kata pertandingan start hari Isnin so baju nak […]

Printing T-shirt ‘FED 15′

Alhamdulillah siap printing t-shirt geng ‘FED 15′. Jumlah order 100++ helai warna dark purple jadi pilihan. Design pun simple je tapi kemas. T-shirt ni katanya untuk family day company tapi tak sure pula apa nama company. So saya yang menjalankan tugas ikut jelah apa kata customer ye tak? Hehe. Buat masa sekarang harga untuk 1 […]