t-shirt-printing-ampang

Kilang T shirt Printing Kami Di Ampang Sedia Menerima Tempahan Printing Nombor

Salam, untuk makluman tuan puan kilang t shirt printing kami di Ampang sedia menerima tempahan printing nombor berlainan setiap baju. Sekarang ni budak-budak sekolah kerap buat t-shirt sekolah. T-shirt kelas, tshirt reunion dan bermacam lagi. Jadi permintaan printing nombor kat baju semakin mendapat sambutan. Kami ada bermacam jenis nombor yang boleh pilih ikut pilihan anda. Selain itu […]

tshirt-printing-ampang

Siap Printing T Shirt 50 helai

Salam, Alhamdulillah rezeki. Siap printing tshirt 50 helai 1 warna. Ni customer lama tak silap admin last order design sama tahun lepas. Time tu kami ada buat promosi free delivery. Kedai customer ni buat servis balon. So pada event yang nak gantung balon ke buat gerbang guna balon ke memang sesuai la dengan kepakaran customer […]

T-Shirt Family Day Siap

Alhamdulillah rezeki kali ni. Siap printing t-shirt family day dialisis unit. Tak silap dalam 60 helai lebih admin pun dah tak ingat. Design kali ni agak simple je printing 2 warna depan dan belakang. Design pun dah siap dalam vector format disedikan oleh customer. Jadi tempoh siap pun cepat la sebab kami boleh terus buat blok […]

Printing T-shirt 50 Helai Siap

Alhamdulillah rezeki minggu ni. Siap printing t-shirt 50 helai design kering dari customer. Simple design 1 colour printing je. Mula-mula dapat design ni agak risau juga kalau customer takde vector fomat masak gak nak trace semula design ni. Sebab design agak details dengan kerawang, lengkok-lengkok keris lagi kalau nak trace semula agak tinggi kos. Tapi […]