tshirt printing murah

3 Faktor Berkesan Agen Tshirt Printing Newbie Dapatkan 5 Pelanggan Pertama di Mudah.my

  Untuk dapatkan 5 pelanggan pertama tidaklah sesukar mana. Saya sendiri berjaya dapatkan pelanggan untuk servis tshirt printing dengan menggunakan medium pengiklanan percuma sahaja. Best kan dengar PERCUMA? Tak semua benda percuma tu tak bagus. Dalam perkongsian kali ini saya akan kongsikan 3 kriteria berkesan anda boleh dapatkan pelanggan bisnes tshirt printing di Mudah.my :   Kenapa Mudah.my? […]

tshirt printing ampang

Nak Printing T shirt Murah ?

Nak Printing T shirt Murah? Alhamdulillah anda berada di tempat yang betul. Baru je siap printing baju family day untuk 30 helai. So berbalik pada soalan nak printing t shirt murah? Macam mana nak dapat printing baju murah ye? Sebenarnya harga printing tshirt ni takde yang fix. Harga bergantung pada design dan kuantiti. Setiap harga […]

Fahaman salah tentang mulakan bisnes printing baju

Walaupun namanya bisnes printing baju tapi tak semestinya anda perlu ada kilang printing sendiri baru boleh mulakan bisnes. Ini adalah fahaman yang salah. Kalau anda perhatikan pasaraya besar yang banyak ada di negara kita kebanyakannya tidak langsung mengeluarkan produk mereka sendiri. Tapi meraka tetap berjaya dan mempunyai banyak cawangan diseluruh negara. Logik kan ?     […]

Bisnes T-shirt Printing Malaysia Tanpa Modal

Assalamua’laikum Alhamdulillah ramai yang dah mula minat berniaga t-shirt printing. Bisnes t-shirt printing ini sebenarnya sangat mudah dan margin keuntungannya sangat besar jika kena caranya. Permintaannya juga sangat tinggi saban tahun malah bermula tahun 2013, banyak betul brand-brand t-shirt indie keluar macam cendawan tumbuh selepas hujan. Jadi ini adalah peluang bagi anda yang berminat untuk mulakan […]

Mula Buat Brand T-Shirt Sendiri Dari Rumah

  MULA BUAT BRAND T-SHIRT SENDIRI DARI RUMAH Makin ramai yang dah ada brand baju sendiri dan design pun cantik-cantik. Lepas design, hantar printing dan jual di event seperti tempatan fest contohnya dan boleh buat duit banyak. Phewww~ masyuukk ! Tapi kat mana boleh dapat harga printing baju murah tapi kualiti premium ? T Shirt […]