Siap T-shirt Printing Urgent 38 Helai

Assalamua’laikum. Alhamdulillah semalam siap printing t shirt ni dan tengah hari tadi dah selamat serahkan pada owner baju. Boleh dikatakan urgent job juga bermula dari confirm order dan deposit sampai siap dan ambil baju semuanya berlaku dalam masa 3 hari. Tempahan adalah sebanyak 38 helai. Adik ni kata pertandingan start hari Isnin so baju nak […]

Printing T-shirt ‘FED 15′

Alhamdulillah siap printing t-shirt geng ‘FED 15′. Jumlah order 100++ helai warna dark purple jadi pilihan. Design pun simple je tapi kemas. T-shirt ni katanya untuk family day company tapi tak sure pula apa nama company. So saya yang menjalankan tugas ikut jelah apa kata customer ye tak? Hehe. Buat masa sekarang harga untuk 1 […]

Printing T-shirt Forex Bootcamp 120 Helai

Alhamdulillah siap job printing t-shirt untuk Persatuan Usahawan Internet Malaysia (PUIM). T-shirt untuk Forex Bootcamp 2015. Tak silap saya ini kali ke-2 PUIM tempah t-shirt dengan kami Alhamdulillah dapat positif feedback dari mereka. Job kali ni agak urgent saya hanya ada masa dalam 4 hari je untuk siapkan 120 helai ni. Sebenarnya untuk siapkan 120 […]

Servis T-shirt Printing Ampang – FREE Pos ke Semenanjung

Salam semua.  Saya ada berita gembira untuk anda. Bos dah setuju untuk berikan servis FREE pos ke semenanjung untuk pelanggan semua. Tujuannya adalah untuk kami tambah nilai pada setiap tempahan yang anda buat. Tanpa anda siapalah kami kan. Sebenarnya banyak lagi cadangan yang dah diutarakan, tapi buat masa ni promosi FREE pos ni adalah yang […]