Tshirt printing murah

Siap Printing Baju & Seluar Customade

  Alhamdulillah on the way nak siapkan tshirt & seluar customade untuk salah sebuah sekolah di KL. Customer ni dah deal lama dengan kami dalam 2-3 minggu tak silap. Alhaldulillah akhirnya jadi juga nak buat. Baju & seluar ni adalah untuk rumah sukan & unit beruniform KRS. Total tempahan adalah sebanyak 188 helai setiap set. […]

tshirt-printing-murah-2

Promosi Tshirt Printing Murah Dah Nak Habis Dah

    Salam semua, untuk pengetahuan anda promosi untuk t-shirt printing murah kami hampir ke penghujungnya atau kami gelarkan promosi Year End Sales 2016. Alhamdulillah sambutan sungguh menggalakkan kami terima dari pelanggan. Bila tiba hujung-hujung promosi ni lagilah banyak pertanyaan melalui whatsapp/ PM di Facebook dan call yang kami terima. Semuanya tak nak terlepas promosi […]

tshirt printing murah

3 Faktor Berkesan Agen Tshirt Printing Newbie Dapatkan 5 Pelanggan Pertama di Mudah.my

  Untuk dapatkan 5 pelanggan pertama tidaklah sesukar mana. Saya sendiri berjaya dapatkan pelanggan untuk servis tshirt printing dengan menggunakan medium pengiklanan percuma sahaja. Best kan dengar PERCUMA? Tak semua benda percuma tu tak bagus. Dalam perkongsian kali ini saya akan kongsikan 3 kriteria berkesan anda boleh dapatkan pelanggan bisnes tshirt printing di Mudah.my :   Kenapa Mudah.my? […]

tshirt printing ampang

Nak Printing T shirt Murah ?

Nak Printing T shirt Murah? Alhamdulillah anda berada di tempat yang betul. Baru je siap printing baju family day untuk 30 helai. So berbalik pada soalan nak printing t shirt murah? Macam mana nak dapat printing baju murah ye? Sebenarnya harga printing tshirt ni takde yang fix. Harga bergantung pada design dan kuantiti. Setiap harga […]

t-shirt-printing-ampang

Kilang T shirt Printing Kami Di Ampang Sedia Menerima Tempahan Printing Nombor

Salam, untuk makluman tuan puan kilang t shirt printing kami di Ampang sedia menerima tempahan printing nombor berlainan setiap baju. Sekarang ni budak-budak sekolah kerap buat t-shirt sekolah. T-shirt kelas, tshirt reunion dan bermacam lagi. Jadi permintaan printing nombor kat baju semakin mendapat sambutan. Kami ada bermacam jenis nombor yang boleh pilih ikut pilihan anda. Selain itu […]