3 Faktor Berkesan Agen Tshirt Printing Newbie Dapatkan 5 Pelanggan Pertama di Mudah.my

  Untuk dapatkan 5 pelanggan pertama tidaklah sesukar mana. Saya sendiri berjaya dapatkan pelanggan untuk servis tshirt printing dengan menggunakan medium pengiklanan percuma sahaja. Best kan dengar PERCUMA? Tak semua benda percuma tu tak bagus. Dalam perkongsian kali ini saya akan kongsikan 3 kriteria berkesan anda boleh dapatkan pelanggan bisnes tshirt printing di Mudah.my :   Kenapa Mudah.my? […]

Nak Printing T shirt Murah ?

Nak Printing T shirt Murah? Alhamdulillah anda berada di tempat yang betul. Baru je siap printing baju family day untuk 30 helai. So berbalik pada soalan nak printing t shirt murah? Macam mana nak dapat printing baju murah ye? Sebenarnya harga printing tshirt ni takde yang fix. Harga bergantung pada design dan kuantiti. Setiap harga […]

Kilang T shirt Printing Kami Di Ampang Sedia Menerima Tempahan Printing Nombor

Salam, untuk makluman tuan puan kilang t shirt printing kami di Ampang sedia menerima tempahan printing nombor berlainan setiap baju. Sekarang ni budak-budak sekolah kerap buat t-shirt sekolah. T-shirt kelas, tshirt reunion dan bermacam lagi. Jadi permintaan printing nombor kat baju semakin mendapat sambutan. Kami ada bermacam jenis nombor yang boleh pilih ikut pilihan anda. Selain itu […]

T-shirt Printing CMYK Konvoi Siap

Alhamdulillah rezeki Allah. Kali ni dapat lagi job tshirt printing guna teknik CMYK. Best sebenarnya buat CMYK ni. Proses campur-campur warna tu yang buat syok tu. Bermula dengan warna putih, biru, merah, kuning dan akhir sekali warna hitam. Hasil dari gabungan 5 warna ni lah yang akan menghasilkan design yang sama macam customer nak. Tapi sebenarnya […]